Kaffeprenumeration

Stå aldrig utan specialkaffe

Det kan ibland kännas omständligt att leta upp och köpa förstklassigt specialkaffe. Lösningen är ganska enkel: Vi skickar en kaffebox till er en gång i månaden. Kaffeboxen är avsedd för er som gör av med ett kilo kaffe per månad. 

Varje månad låter ni ert kaffeval bestämmas av vår rostmästare som packar en box med de kaffesorter han själv kommer att dricka kommande månad. Det kan vara kaffe ur vårt ordinarie sortiment men också kaffe från väldigt små exklusiva skördar. Givetvis är allt kaffe vi rostar av specialkaffekvalitet (endast 6% av all världens kaffeproduktion är av denna högsta kvalitet). Med goda arbetsförhållanden, skäliga löner till de anställda på kaffegårdarna och givetvis inget barnarbete. Allt kaffe är spårbart till vilken bonde eller kooperativ som odlat det med hållbarhet, människa och kvalitet i fokus. 

Det finns tre olika boxar att välja mellan: Bryggboxen, Espressoboxen eller Kombinerade boxen (brygg/espresso). I varje box finns två till tre olika sorters kaffe om totalt ett kilo kaffe. Pris för detta inklusive frakt (DHL service point) är 359kr per månad inklusive moms. Det finns ingen bindningstid och du kan när som helst hoppa över en månad genom att meddela oss.

Så här fungerar det: 

Du anmäler dig genom att skicka ett mail till: info@sandbykafferosteri.se. Ange vilken av de tre boxarna du önskar. Bryggkaffet kan du välja att få som hela bönor eller bryggmalet, ange vilket i ditt mail. Espresso är alltid hela bönor. Vi behöver namn, leveransadress och mobilnummer (för DHLs sms-avisering). Ca. tio dagar innan månadsslutet får du en faktura som du betalar via vår företags-swish eller via bankgiro. När betalning kommit oss tillhanda så skickar vi ut er box den första vardagen i månaden.

 

© Copyright Sandby Kafferosteri